Termeni si conditii

Te invităm să citești Politica de confidențialitate.

Conditii de inchiriere:

Persoanele care vor conduce masina inchiriata trebuie sa aiba permis de conducere de cel putin 12 luni. In cazul in care permisul nu este scris cu litere latine, este necesar un permis de conducere international. Nu acceptam copii ale permisului de conducere, dovezi de conducere in trafic sau permis expirat.
Soferul trebuie sa detina un card de credit valid. In contul cardului de credit prezentat la inchiriere, suma trebuie sa fie disponibila pentru a acoperi costul estimat pentru inchirierea masinii cat si alte taxe ce se pot aplica ( ex: asigurare deductibila, servicii suplimentare, etc). Pentru fiecare autoturism inchiriat se percepe o garantie pentru perioada de utilizare, care variaza in functie de tipul autoturismului si tipul asigurarilor pentru care s-a optat. Aceasta garantie se returneaza integral la finalul perioadei de inchiriere daca nu au fost incalcate clauzele din contract.
Se interzice conducerea autovehiculelor noastre in afara drumurilor publice.

EURO TOP RENT A CAR isi rezerva dreptul de a selecta clientii!

Daunele survenite asupra autoturismului din vina soferului sau prin incalcarea termenilor din contract sunt suportate integral de catre client. In cazul daunelor survenite din vina tertilor, clientul are obligatia de a prezenta acte doveditoare eliberate de catre organele de Politie abilitate sa constate incidentul. In cazul furtului autoturismului clientul are obligatia de a prezenta cheia originala a masinii care i-a fost inmanata la momentul inchirierii si talonul, in caz contrar clientul suporta integral contravaloarea autoturismului.
Asiguram asistenta rutiera 24/7 in urmatoarele conditii: gratuit daca autoturismul devine nedeplasabil in urma unei defectiuni tehnice sau daca este din vina tertilor dar cu obligatia de a se prezenta acte doveditoare eliberate de catre organele de politie, in acest caz se inlocuieste gratuit autoturismul cu unul similar. Contra cost, caz in care se factureaza catre client contravaloarea transportului pina la sediul nostru din Bucuresti, daca autoturismul a devenit nedeplasabil din vina soferului, prin conducerea in afara drumurilor publice, prin utilizarea necorespunzatoare sau cu rea vointa a autoturismului, in imposibilitatea de a prezenta acte doveditoare asupra daunelor aparute.

Contractul de inchiriere

Masina este inchiriata pe baza contractului de inchiriere, varsta minima pentru inchirierea unei masini fiind de 21 ani. Persoanele care inchiriaza sunt rugate sa citeasca cu atentie contractul si sa accepte conditiile acestuia prin semnatura, la biroul de inchirieri. Clientul trebuie sa indeplineasca toate cerintele, competentele si calificarile solicitate, inclusiv cele legate de varsta, metoda de plata, permisul de conducere valid si pasaportul.

Rezervare

Rezervarea va fi confirmata doar pentru o grupa de masini, nu pentru un anumit model / tip de masina. Confirmarea este finalizata numai dupa contactarea unui reprezentant EURO TOP RENT A CAR prin telefon sau e-mail.

Documente necesare la preluarea masinii:

– Carte de identitate sau pasaport;
– Permis de conducere valid, cu o vechime de cel putin 12 luni;
– Card de credit.
Persoana juridica S.C. GDSC TOP BUSINESS SRL identificata fiscal sub nr. 35125040, care furnizeaza in calitate de prestator, serviciile solicitate de dumneavoastra si care se regasesc in prezentul site, este un operator de date cu caracter personal (conform nr. 0022449 emis de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal) si prin citirea prezentei sectiuni (Termeni si Conditii) va exprimati consimtamantul in mod expres ca datele dumnevoastra personale mentionate in documentele (cu caracter exemplificativ, dar fara a ne limita la prezentele exemple: permis conducere, carte identitate, pasaport, card bancar etc) necesare semnarii contractului de prestari servicii, urmeaza a fi prelucrate de subscrisa.

Tarife de inchiriere

Tarifele includ contravaloarea costului perioadei de inchiriere, intretinerea tehnica a masinii, asigurarea rca (raspundere fata de terti), taxa de drum (rovigneta), taxa de aeroport, numar nelimitat de kilometri, taxa de anulare zero, un sofer aditional gratuit.
In pretul de inchiriere nu este inclus combustibilul si taxele de trecere poduri, bac sau ferry-boat ( exemplu pod Fetesti, bac Chiciu, pod Giurgeni, etc). Clientii au obligatia de a achita aceste tarife, in caz contrar se retin din garantie.

Durata minima pentru taxare este de 24 ore. Intervalul de 60 minute peste 24 ore este gratuit. In cazul in care masina va fi inapoiata cu o intarziere de peste 60 minute, va fi perceputa o zi in plus. Pentru inchirieri lunare sau pe termen lung, va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.


Tarifele sunt negociabile pentru perioade mai mari de 45 de zile.

Va putem pune la dispozitie:
– GPS – 3 euro/zi
– scaun copil – 3 euro/zi
– asigurare FULL – pretul variaza in functie de marca/model auto si de perioada pentru care se incheie contractul

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru inchirieri efectuate in perioada 1 Noiembrie – 31 Martie, exista un cost suplimentar de 3 euro/zi reprezentand contravaloare echiparii autoturismului cu anvelope de iarna. Aceasta taxa nu este inclusa in tarifele initiale si se achita la momentul inchirierii autoturismului.

Pentru orice informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Programul nostru de lucru este:
Luni – Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata 09:00 – 15:00
Duminica: doar la cerere
In afara orelor de program va stam la dispozitie la cererea dvs., pentru predari sau preluari auto, contra unei taxe de 17 euro pentru fiecare predare sau preluare, aceasta taxa este valabila pentru oricare dintre locatiile noastre.